Scherpe coaching met volle aandacht

“Mijn coachingsvraag was hoe ik kan omgaan met mijn onzekerheid en daaruit voortkomend perfectionisme en angst om het fout te doen. Ik was op zoek naar concrete handvatten. Ik praat ook wel eens met een psycholoog, maar juist die handvatten mis ik daar. Een eerste eye-opener was dat Rutger me deed inzien dat ik niet de enige in dit vak ben met die problemen. Hoe simpel ook; dat gaf al rust. Daarna zijn we een fijn en gestructureerd coachingstraject ingegaan waarin ik heb gewerkt aan de vragen: “Wie ben ik?” (een zoektocht naar mijn missie, waarden, talenten, gedrag) en “Hoe haal ik het meeste uit mezelf?” (leren over keuzes maken en actie ondernemen). Ik ben nog steeds dezelfde persoon, maar ik sta steviger in mijn schoenen en ga met meer vertrouwen mijn carrière als arts tegemoet.”

– 10 november 2015, anoniem, co-assistent

Referenties

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws