Ons initiatief

Wij houden ons sinds 2005 bezig met het ontwikkelen van medische professionals. Onze bevlogenheid voor het werken met “witte jassen” is niet toevallig.  Tijn zijn vrouw is dierenarts, die van Kees is huisarts.

Samen zetten we ons in voor artsen die hun bevlogenheid willen vasthouden of weer willen terugvinden. Individueel of in groepsverband.

Wij, Kees de Kruijf en Tijn Bettink, zijn de drijvende krachten achter DeGezondeArts. Alle twee hebben we een passie voor het begeleiden van mensen en in het bijzonder binnen de medische sector. Onze partners zijn respectievelijk, huisarts en dierenarts. Dagelijks zien wij hoe het is om als hoogopgeleide professional te worstelen met de continue tijdsdruk en de externe verwachtingen. Die druk willen wij helpen verlagen. Om vervolgens sterk in je werk te staan en te doen wat echt bij u past.
Waar wij steeds weer naar opzoek gaan is naar de unieke Talenten en eigenschappen die bij u passen als mens en hoe u de rol als arts het beste eigen kunt maken. Door vooral te focussen op wat daadwerkelijk bij u past kut u gaan excelleren. Dat geeft energie waardoor er uiteindelijk gewoon meer uit uw vingers komt, en u meer energie overhoudt.
Voorwaarde hiervoor is dat u leert reflecteren en leert pro­actief worden, zoals blijkt uit ons werk de afgelopen jaren en uit onderzoek.

Vaak is onze Talenten Motivatie Analyse (TMA) de basis. Aan de hand van deze persoonlijkheidsanalyse wordt duidelijk welke talenten/competenties bij u als arts passen en welke niet. We gaan dan kijken wat energie kost en wat energie oplevert in uw werk en waar u specifiek in kan groeien. Door dit te leren bespreken met de omgeving wordt het anderen duidelijk waar u het beste mee gediend bent en hoe men het best gebruik van u kan maken.

Soms kiezen we ervoor om de intensieve TMA achterwege te laten. Wel zullen we altijd werken volgens het TMA gedachtegoed.

Om bovenstaande concreet handen en voeten te geven verzorgen wij:

Complete ontwikkelprogramma’s

Individuele coaching

Intervisie

Assessments

Teambuilding

Referenties

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws