Een workshop met impact

“Tijn en Rutger hebben voor onze AIOS-groep een workshop verzorgd over de dynamiek tussen talenten en gedrag. De deelnemende AIOS (10) werden vanuit de hectiek van de dag echt even uitgedaagd om bij zichzelf en elkaar stil te staan. De individuen waren aan het eind stuk voor stuk positief verrast door de impact van de workshop. Ieder had een vol net met nieuwe inzichten opgehaald. Ik ook trouwens. Hoewel ik alleen maar toeschouwer was, heb ik geleerd dat ik de gesprekken met mijn AIOS voortaan totaal anders ga insteken. Ik ga me richten op hun talenten in plaats van hun tekortkomingen! Klinkt zo simpel maar het was een echte eye-opener. Deze sessie gaat een vervolg krijgen.”

– 15 november 2015, dr. A.P.J. (Arie) van Dijk, opleider cardiologie – Radboud UMC

Referenties

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws