Gepland Geen categorie
Fort Voordorp Voordorpsedijk Groenekan Google Maps

Op donderdag 26 mei 2016 organiseert de Federatie Medisch Specialisten het congres ‘Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?’. Dit congres voor opleiders en aios vindt plaats van 15.30 tot 21.00 uur in Fort Voordorp te Groenekan en wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsproject Specialistenopleiding Op Maat.

Aan de slag met individualiseren

Individualiseren, EPA’s, bekwaamverklaren, portfolio en de gevolgen voor de visitatie. De individualisering van de opleidingsduur is in volle gang. Dat vraagt heel wat van jou als aios of opleider. Hoe gaat het tot nu toe? Worstel je met het vormgeven van de individualisering in de opleiding? Of heb je juist goede oplossingen gevonden die je graag deelt met je collega’s?

Op het congres ‘Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?’ krijg je een kijkje in de toekomst, antwoorden op praktische vragen en tips om de individualisering verder vorm te geven in jouw opleiding.

DeGezondeArts zal aanwezig zijn

Wij zullen als deelnemer bij het congres vertegenwoordigd zijn. We verheugen ons erop om te horen hoe het staat met de individualisering van de opleidingsduur. En we hopen een waardevolle bijdrage te kunnen leveren tijdens de workshops en discussies als het gaat over de rol van persoonlijke ontwikkeling en bevlogenheid van aiossen.