Ons team

DeGezondeArts is een netwerkorganisatie waarin enkele bedrijven, gespecialiseerd in het ontwikkelen van menselijk kapitaal in de medische sector, hun krachten hebben gebundeld.

 

  • Spaarne Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en medewerkers aan de hand van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze analyse maakt meetbaar en inzichtelijk de ontwikkelwaarheid van de benodigde competenties voor een specifieke functie.
  • Spaarne Veterinair is het aanspreekpunt binnen de beroepsgroep dierenartsen. Zowel op praktijk/maatschap niveau als de individuele dierenarts.

Waarom ik met zoveel plezier artsen begeleid? Omdat er altijd meer in de mens achter de arts zit. Wanneer je als arts STERK in je werk staat is dat goed voor de arts zelf en zijn omgeving.

Hoe ik dat doe? Door u als arts te laten reflecteren op eigen handelen en zichtbaar te maken wat uw unieke combinatie van kwaliteiten zijn als mens. En hoe je die in uw werk als arts kunt gaan inzetten. Want juist dat doen wat echt bij je past geeft energie.

Ik begeleid aiossen in de start van hun carrière en daarna. En ook de opleiders die een belangrijk onderdeel uitmaken van het systeem waarin de aios zich bevindt. Voor de aiossen en hun supervisoren ben ik de rode draad tijdens hun specialisatie om zich te ontwikkelen binnen de drie CanMEDS domeinen: Communicatie, Samenwerken en Professionaliteit.

06 53 12 31 85
tijn@degezondearts.nl
LinkedIn

In mijn werk zie ik veel artsen die in de loop der tijd zijn afgedreven van waar het écht voor hen om draait. Geen wonder in een (werk)omgeving die continu een beroep op je doet en veel van je verlangt. Voor je het weet, ben je alleen nog maar bezig met het voldoen aan al die externe wensen. Zonder nog stil te staan bij wie je wil zijn en wat je wil doen.

Mijn grote uitdaging is om artsen te helpen ontdekken wat voor hen écht belangrijk is en wat zij te bieden hebben. Om helder te krijgen waar hun kracht ligt en hoe ze hiermee tot hun recht kunnen komen. En ook om stil te staan bij waar ze minder goed in zijn en hoe ze daarmee kunnen omgaan. Kortom: gezonde artsen die weten wat ze willen in hun werk en in hun leven, en die daar ook naar handelen. Zodat het uiteindelijk écht klopt!

In de meer dan 10 jaar dat ik trainer en coach ben, heb ik meerdere opleidingen gevolgd om een stevige basis te leggen om mensen te begeleiden en mijn eigen manier van werken te ontwikkelen. Die manier kenmerkt zich door een analytische, praktische insteek met voldoende ruimte voor het gevoel en altijd met respect voor de cliënt.

En laat ik nu ook nog getrouwd zijn met een (bevlogen) arts…

06 55 54 18 52
kees@degezondearts.nl
LinkedIn

Referenties

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws